EtusivuAjankohtaistaToimistosihteeri Ilmajoki-opistolle

Toimistosihteeri Ilmajoki-opistolle

Ilmajoki-opisto hakee osaavaa toimistosihteeriä 1.2.2022 lähtien pitkäaikaisen toimistonhoitajamme tärkeän työn jatkajaksi. Vakinainen työ alkaa 3.1.2022 lähtien perehdyttämisellä.

Toimistosihteerin pääasiallisena tehtävänä on hoitaa kansalaisopiston asiakaspalvelua, opiskelija- ja henkilöstöhallintoa ja toimistotöitä. Yhteistyö rehtorin ja opettajien kanssa on tärkeä osa työnkuvaa. Kurssinhallintajärjestelmä Hellewin ja KVTES:in osaamisesta on työssä merkittävää hyötyä. Erinomaiset asiakaspalvelutaidot, tieto- ja viestintätekninen osaaminen, kiinnostus oppia uutta ja yhteistyökyky ovat työssä tarpeen. Kokemus palkanlaskennasta ja laskutuksesta on eduksi. Monipuoliseen työhön kuuluvat myös arkistointitehtävät ja nettisivujen ylläpito. Tarkkuus ja huolellisuus on työssä tärkeää.

Edellytämme ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistoasteista tutkintoa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä 15.12.2021 mennessä (työavain 398693).

Ilmajoki-opisto on energinen kunnallinen organisaatio, johon kuuluvat kansalaisopisto, musiikkiopisto, kuvataidekoulu, käsityökoulu ja tanssikoulu. Kurssilaisia meillä on vuosittain yli 5000. Ilmajoki-opisto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Ilmajoen kulttuurimaisemassa lähellä Seinäjokea. Oman auton käyttömahdollisuus on tärkeä lakeuksien keskellä.

Yhteystietomme
Minni Ilmonen, rehtori p. 0444191368 minni.ilmonen@ilmajoki.fi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat17.1.2022
Tehtävänäsi on vapaa-aikapalveluiden kehittäminen, johtaminen ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen koordinointi
Avoimet työpaikat17.1.2022
Tule lomittajaksi Ilmajoen kunnan puhtauspalveluun!
Ajankohtaiset3.2.2021
Perhepäivähoitajan työ on unelmatyö sinulle, joka pidät lapsista ja työskentelystä kodinomaisessa ympäristössä...