EtusivuAjankohtaistaUrheilijastipendit ja SM-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Urheilijastipendit ja SM-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Harkinnanvaraiset stipendit

Ilmajoen kunnan liikuntapalvelut julistaa haettavaksi harkinnanvaraiset stipendit:

  • Stipendit on tarkoitettu sarjoissa 16-vuotiaat–yleinen kilpaileville ilmajokelaisille urheilijoille, joilla on kuluneelta kaudelta vähintään virallinen maajoukkuetason edustus.
  • Lisäksi tulee ilmoittaa vastaavat tiedot myös alle 16-vuotiaista sekä veteraanisarjojen urheilijoista. Heidät palkitaan stipendin sijasta esinepalkinnolla.

Ilmoita SM-mitalistit

Urheiluvuoden päätösjuhlan yhteydessä palkitaan kaikki kuluvana vuonna jotakin ilmajokelaista urheiluseuraa edustaneet SM-mitalistit. Lisäksi palkitaan ulkopaikkakuntalaisia urheiluseuroja edustaneet, mutta Ilmajoen kunnassa kirjoilla olevat SM-mitalin saavuttaneet henkilöt, joiden harrastamaa lajia ei ole minkään Ilmajokelaisen urheiluseuran ohjelmassa. Palkitsemisen edellytys on, että SM-mitali on saavutettu Suomen Olympiakomitean alaisen lajiliiton virallisessa SM-kilpailussa. Edellä mainittuun liittyen pyydetään toimittamaan tiedot kaikista vuoden 2021 SM-mitalisteista.

Ehdota vuoden ilmajokista urheilijaa

Kuluvana vuonna valitaan myös pitäjän paras urheilija. Asiaa koskevat vapaamuotoiset ehdotukset tulee toimittaa liikuntatoimistoon 29.11.2021 mennessä.

Hakeminen 29.11.2021 klo 12 mennessä

Voit hakea stipendia ja ilmoittaa SM-mitalistista sähköisesti (vaatii vahvan tunnistautumisen esim. pankkitunnuksilla):

Manuaalisia lomakkeita on myös  saatavissa Ilmajoen kunnan liikuntapalveluiden nettisivuilta, kunnan liikuntatoimistosta sekä Ilmajoki-hallilta. Ne tulee toimittaa liikuntatoimistoon sähköpostitse osoitteeseen marko.kivimaki(a)ilmajoki.fi tai postitse osoitteeseen: Ilmajoen kunta, Liikuntatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki.

Lisätietoja asiasta saa liikuntatoimistosta, sähköpostitse marko.kivimaki(a)ilmajoki.fi tai puh. 044 4191297.

Ilmajoella 8.11.2021
Liikuntapalvelut

Ajankohtaiset2.12.2021
Pohjatyöt on aloitettu.
Ajankohtaiset1.12.2021
Valokuvanäyttely "Ulkopuolinen" nähtävissä 29.11-17.12
30.11.2021
Edellisvuoden tapaan voit nauttia Ilmajoen itsenäisyyspäivän juhlatervehdyksestä omalta kotisohvaltasi.