Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaUrheilijastipendit, sm-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Urheilijastipendit, sm-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Ilmajoen kunnan liikuntapalvelut julistaa haettavaksi harkinnanvaraiset stipendit. Stipendit on tarkoitettu sarjoissa 16 v – yleinen kilpaileville ilmajokelaisille urheilijoille, joilla on kuluneelta kaudelta vähintään virallinen maajoukkuetason edustus. Lisäksi tulee ilmoittaa vastaavat tiedot myös alle 16-vuotiaista sekä veteraanisarjojen urheilijoista. Heidät palkitaan stipendin sijasta esinepalkinnolla.

Urheiluvuoden päätösjuhlan yhteydessä palkitaan kaikki kuluvana vuonna jotakin Ilmajokelaista urheiluseuraa edustaneet SM-mitalistit. Lisäksi palkitaan ulkopaikkakuntalaisia urheiluseuroja edustaneet, mutta Ilmajoen kunnassa kirjoilla olevat SM-mitalin saavuttaneet henkilöt, joiden harrastamaa lajia ei ole minkään Ilmajokelaisen urheiluseuran ohjelmassa. Palkitsemisen edellytys on, että SM-mitali on saavutettu SLU:n alaisen lajiliiton virallisessa SM-kilpailussa. Edellä mainittuun liittyen pyydetään toimittamaan tiedot kaikista vuoden 2020 SM-mitalisteista.

Kuluvana vuonna valitaan myös pitäjän paras urheilija. Asiaa koskevat vapaamuotoiset ehdotukset tulee toimittaa liikuntatoimistoon 23.11.2020 mennessä. Vielä ei ole kuitenkaan varmaa pidetäänkö urheiluvuoden päätösjuhlaa ja, jos pidetään niin missä muodossa?

Stipendien hakulomakkeita sekä SM-mitalistien tietojen ilmoittamislomakkeita on saatavissa Ilmajoen kunnan liikuntapalveluiden nettisivuilta, kunnan liikuntatoimistosta sekä Ilmajoki-hallilta. Lomakkeet tulee toimittaa liikuntatoimistoon sähköpostitse osoitteeseen tuomas.viitasaari(a)ilmajoki.fi tai postitse osoitteeseen: Ilmajoen kunta, Liikuntatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki, maanantaihin 23.11.2020 klo 10:00 mennessä. Lisätietoja asiasta saa liikuntatoimistosta, sähköpostitse tuomas.viitasaari(a)ilmajoki.fi tai puh. 044 419 1297.

Ilmajoella 4.11.2020
Liikuntapalvelut