Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaVarhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hakuaika: 2023-12-05 11:30:00 - 2023-12-19 12:00:00

Haemme Ilmajoelle varhaiskasvatukseen 2 lastenhoitajaa työskentelemään Tuomiahon ja Herralan esiopetusyksiköihin hoitajien sijaisuuksiin.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoissa annetun lain (272/2005 7§) mukainen. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa työotetta. Toivomme käytännön työkokemusta varhaiskasvatuksesta sekä mahdollisesti myös esiopetuksesta.
Tuomiahon esiopetusyksikkö on Tuomiahon uuden koulun yhteydessä Ahonkylässä. Herralan esiopetusyksikkö on Ilmajoen keskustassa, tilat ovat valmistuneet muutama vuosi sitten. Herralassa on myös 2-vuotisen esiopetuskokeilun ryhmä.
Pitkäjänteisyys, rauhallisuus, kärsivällisyys ja positiivinen elämänasenne ovat tärkeitä. Lasten kanssa työskentely edellyttää hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa.
Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaisesti. Noudatamme koeaikaa. Valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikostaustaote.