Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaVesi- ja jätevesilaskutus tiedottaa laskujen lähettämisestä poikkeuksellisesti

Vesi- ja jätevesilaskutus tiedottaa laskujen lähettämisestä poikkeuksellisesti

Tiedote päivitetty 4.6.2020 klo 15:47

Ilmajoen kunnan keskustan asiakkaille ja yrityksille, joiden vesi- ja jätevesilasku on tullut puutteellisena yksisivuisena, on  tänään lähetetty uudestaan sama lasku täydellisenä. Päivityksestä johtuva virhe koskee 26.5.2020 päivättyjä laskuja. Samat laskut on nyt tulostettu uudestaan ja lähetetty  saajille  kunnan vaakunalla varustetuissa kuorissa. Puutteellisen laskun voitte hävittää ja säilyttää tämän laskurivit sisältävän kappaleen  ja maksaa sillä.

Ne asiakkaat, joilla on suoramaksu, e-lasku tai verkkolaskusopimukset olemassa, ei tarvitse tehdä mitään. Paperitulosteesta voitte tarkistaa laskujen sisällön, mikä tulostuspalvelun kautta tulleella laskulla näkyy vajavaisesti.

 

***************

Ilmajoen keskustan kaava-alueen vesi- ja jätevesilaskutuksiin on tulostuspalvelusta lähtenyt osalle vain laskun toinen sivu. Puutteellisen laskun saajia on n. 620. Vika johtui ohjelmaan tehdystä päivityksestä. Järjestelmäntoimittajamme pahoittelee tapahtunutta ja selvittää asiaa.

Saat erittelyn tarvittaessa joko sähköpostitse tai postitse. Ota yhteyttä mira.koskinen@ilmajoki.fi tai soittamalla 044 4191 218.