EtusivuAjankohtaistaVs. jäteasiamies/Ilmajoen kunta, Lakeuden jätelautakunta

Vs. jäteasiamies/Ilmajoen kunta, Lakeuden jätelautakunta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kuntavastuullisen jätehuollon edistämiseen viranomaisnäkökulmasta.

Haemme jäteasiamiehen viransijaisuuteen oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työkaveria kolmen hengen tiimiin esimieheksi. Lakeuden Jätelautakunta hoitaa jätelain (646/2011) mukaiset jätehuoltoviranomaisen tehtävät toimialueella, joka kattaa seitsemän Etelä-Pohjanmaan kuntaa sekä Kihniön kunnan ja llmajoen kunta toimii lautakunnan vastuukuntana. Jätelautakunnan toimipaikka sijaitsee Ilmajoen teknisen toimiston yhteydessä.

Jätelautakunnan jätelain mukaisia perustehtäviä ovat mm. jätehuoltomääräysten ja jätetaksan hyväksyminen, jätteenkuljetusjärjestelmästä ja jätehuollon palvelutasosta päättäminen sekä jätemaksuja koskevien muistutusten ja kohtuullistamishakemusten käsittely. Jätehuoltoviranomainen vastaa jätteenkuljetusrekisteristä.

Jäteasiamiehen työtehtäviin kuuluvat mm. jätelakiuudistuksen seuraaminen ja käytäntöön saattaminen yhteistyössä kunnallisen jäteyhtiön kanssa, jätemaksutaksan ja jätehuoltomääräysten valmistelu, viranhaltijapäätökset ja rekisterivastaavana toimiminen sekä jätelautakunnan esittelijän tehtävä lautakunnan kokouksissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoidossa edesauttaa hyvä jätelainsäädännön tuntemus, hallinto-osaaminen ja työkokemus alan asiantuntijatehtävistä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen alan teknisten sopimuksen (TS) ja kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävä on viransijaisuus ajalle 15.3.2021- 1.3.2022.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on esitettävä kunnan työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat jäteasiamies Jenni Laitila puh. 044 4191 879 sekä tekninen johtaja Paavo Perälä puh. 044 4191 300.