EtusivuAjankohtaistaYrittäjä vastaa kyselyyn – kartoitamme osaamistarpeita

Yrittäjä vastaa kyselyyn – kartoitamme osaamistarpeita

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset yrityskentässä ovat olleet jossain määrin jopa poikkeuksellisen voimakkaita. Osa yrityksistä on joutunut muuttamaan toimintaansa hyvinkin voimakkaasti ja etenkin digitaalisuus on tullut esille yhä vahvemmin. Monessa yrityksessä on havaittu uusia osaamistarpeita.

Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittaman NOUSU-ohjelman tarkoituksena on koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten lieventäminen Ilmajoen ja Kurikan alueen yrityksissä. Oheisen kyselyn tarkoitus on löytää yrittäjien osaamis- ja kehittämistarpeet, jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla auttaa yrityksiä uuteen nousuun.

Olemme teidän yrittäjien asialla ja siitä syystä toivomme aktiivista yhteistyötä, jolloin saamme parhaan lopputuloksen, uuden NOUSUN! Tervetuloa siis vastaamaan kyselyyn! Vastausaikaa on 31.7.2020 asti.

Vastaukset käsitellään siten, etteivät yksittäisten vastaajien tulokset tule esille. NOUSU-ohjelma käsittelee tuloksia yhteistyössä Ilmajoen kunnan yrityspalveluiden kanssa.

 

Ystävällisin terveisin

Tarja Sandvik

projektipäällikkö, NOUSU-ohjelma (Ilmajoki-Kurikka)

puh. 040 680 7180 taitarja.sandvik@seamk.fi

 

Rami Mattila

yritysasiamies, Ilmajoen kunta elinkeinopalvelut

puh. 044 419 1210 tai rami.mattila@ilmajoki.fi

 

NOUSU-ohjelman toiminnasta vastaa Seinäjoen ammattikorkeakoulu tehden tiivistä yhteistyötä Ilmajoen ja Kurikan yrityspalveluiden kanssa. NOUSU-ohjelmaa rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.

Yrittäjyyden ajankohtaiset

Ajankohtaiset1.7.2020
Kyselyn tarkoitus on löytää yrittäjien osaamis- ja kehittämistarpeet, jotta voimme parhaalla mahdollisella tavalla ...
Ajankohtaiset19.5.2020
Tilaisuudet toteutetaan verkossa live streamina.