EtusivuAsuminen ja ympäristöRuokapalvelut, siivouspalvelut ja kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistötoimen tehtävänä on ylläpitää kunnan kiinteistöjä ja turvata niiden käytettävyys huolto-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimin. Kiinteistöjen taloudellista käyttöä kehitetään käyttäjien ja hoitohenkilöstön kanssa yhteistyössä.

Kiinteistöjen hoidon rationalisoinnilla tehostetaan kiinteistöjen käyttöä, parannetaan taloudellisuutta ja vähennetään kiinteistöjen käyttömenoja.

 

Kiinteistöpalvelujen yhteystiedot

Juupaluoma Anssi

kiinteistömestari

Hakoniemi Juha

ylläpitoinsinööri

Ruokapalvelut

Tavoitteenamme on valmistaa asiakkaillemme ammattitaidolla ravitsemussuositusten mukaista ja maukasta ruokaa ottaen huomioon taloudellisuuden ja tuoteturvallisuuden.

Ruokapalveluiden henkilökunta koostuu noin 50 ammattilaisesta, jotka työskentelevät 25 keittiössä eri puolilla kuntaamme. Keittiöistä 9 sijaitsee päiväkodeissa, 12 kouluissa, 1 kunnantalolla, 1 terveyskeskuksessa, 1 palvelukeskus Kotokartanossa ja 1 Kalajaisjärven leiri- ja kurssikeskuksessa.

Keittiöistämme valmistuskeittiöitä on 10, muut keittiöt ovat palvelukeittiöitä, joihin lounas kuljetetaan valmiina. Lounaan lisäksi valmistamme asiakkaiden tarpeen mukaan aamu-, väli- ja iltapalat, päivälliset sekä erilaiset tilaustarjoilut.

Erityisruokavaliot

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailevilla tulee olla esittää lääkärintodistus tarvittavasta erityisruokavaliosta. Erityisruokavalion tietoja tulee päivittää tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa.

Mikäli erityisruokavalion tarve päättyy, tulee siitäkin ilmoittaa keittiölle välittömästi.

Ruokalistat

Ilmajoen ruokapalvelut tekee ruokalistasuunnittelua yhteistyössä JIK-alueen muiden ruokapalveluiden kanssa. Yhteistyön pohjalta JIK ky:n toimipisteillä on yhtenevä ruokalista, jota käytetään pohjana myös Ilmajoen kunnan päiväkotien ja koulujen ruokalistoja laadittaessa

Anna palautetta

Toivomme, että aterioita koskeva palaute annetaan aina suoraan valmistavalle/tarjoavalle keittiölle. Palautetta voi kuitenkin antaa myös ruokapalvelupäällikön kautta,  sähköpostiosoitteella etunimi.sukunimi tai

Sivula Pirjo

ruokapalvelupäällikkö

Siivouspalvelut

Puhtauspalvelujen tavoitteena on tuottaa kunnan kiinteistöille keskitetysti ammattimaisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä puhtauspalveluja niin, että kiinteistöjen käyttäjät voivat työskennellä miellyttävässä työympäristössä.

Puhtauspalveluja tuotetaan päiväkodeille, kouluille, Könninkaarelle, leirikeskukselle, Ilkanradille, kunnantalolle, paloasemalle, jätevedenpuhdistamolle, Ilmajokihallille, uimahallille, tekniselle varikolle ja rakennuskulttuurikeskus Herralalle. Puhtauspalveluja myydään myös koulutuskeskus Sedulle Ilmajoella, JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymälle ja palvelutaloille.

Siivouspalvelujen yhteystiedot

Haapala Henna

puhtauspalveluesimies

Kiinteistöpalvelun yhteystiedot

Juupaluoma Anssi

kiinteistömestari

Hakoniemi Juha

ylläpitoinsinööri

Ruokapalvelun yhteystiedot

Sivula Pirjo

ruokapalvelupäällikkö

Siivouspalvelun yhteystiedot

Haapala Henna

puhtauspalveluesimies