Koskenkorvan entisen matkahuollon vuokrahuutokauppa

Ilmajoen kunta vuokraa entisen matkahuoltohuoneiston n. 110 m², osoitteessa Koskitie 2, 61330 Koskenkorva (käyntiosoite Havuselantie 2) . Toimitilan sijainti on keskeinen, sillä valtatie 3 (Vaasa–Tampere) kulkee näköetäisyydellä eli alle 100 metrin päässä huoneistosta. Huoneisto on toiminut viimeksi metsäyhtiön aluekonttorina.

Huutokaupan toimintaperiaate

Kohde vuokrataan huutokaupalla, jonka huudot tehdään sähköpostitse osoitteeseen rami.mattila@ilmajoki.fi. Laita viestikenttään tarjoajan tai yrityksen nimi. Minimikorotus on 25 euroa. Johtava huuto vahvistetaan välittömästi sähköpostiin vastaamalla, minkä lisäksi johtava huuto on nähtävissä myös tällä nettisivulla. Kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous mutta mikäli toiminta on kohteeseen soveltuvaa, hyväksytään korkein tarjous erittäin suurella todennäköisyydellä joko toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi tai vähintään määräaikaiseksi sopimukseksi, jolloin vuokra-aika on yksi vuosi. Sopimuksen irtisanomisaikana käytetään 1 kk irtisanomisaikaa. Vuokraan sisältyy lämmitys ja jätehuolto. Huutokaupan lähtövuokra on 300 €+ alv.

Huutokauppa avataan keskiviikkona 21.10.2020 klo 14.30. Tarjoukset on tehtävä viimeistään 21.10.2020 klo 15.30 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Ilmajoen kunta ei vastaa viestiyhteyksien toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka kunta on vastaanottanut ja vahvistanut korkeimmaksi tarjoukseksi, eikä ole tämän jälkeen dokumentoidusti ilmoittanut kyseisen tarjouksen ylittämisestä. Kohde vuokrataan siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se esittelyhetkellä on. Irtaimisto sisältyy vuokraan.

Näytöt

Kohteeseen on mahdollisuus tutustua paikan päällä ennen huutokauppaa tiistaina 20.10. klo 13.30.

Lisätietoja

Mattila Rami

yritysasiamies

Ajankohtaista

Ajankohtaiset9.10.2020
Huutokauppa avataan keskiviikkona 21.10.2020 klo 14.30.
Ajankohtaiset21.9.2020
Valmennus toteutetaan työpajoin etänä.
Ajankohtaiset18.9.2020
Jaakko Ilkan leikkipuisto on nyt valmis ja voi vastaanottaa leikkijät.

Kohteen kuvat

Kohde kartalla