EtusivuAsiointi

Näin asioit meillä

Lakeuden jätelautakuntaan voit olla yhteydessä jätehuollon viranomaisasioihin liittyvissä neuvonta- ja hakemusasioissa; kun tarvitset lisätietoja jätehuoltomääräyksistä tai haet niistä poikkeamista, haluat tehdä muistutuksen jätemaksusta tai haluat, että kiinteistö poistetaan rekisteristä, kun se on asuinkelvoton tai puretaan.

Lomakkeet ja ohjeet yleisimpiin ilmoituksiin ja hakemuksiin löytyvät tämän sivun vasemmasta reunasta. Paperisia lomakkeita voi tilata jätelautakunnan toimistolta.

Valtaosa jätelautakunnan asiakkaista on kotitalouksia ja taloyhtiöitä. Palvelemme myös muita jätelain mukaisesti kunnan vastuulle kuuluvia jätteentuottajia.

Vastaamme sähköpostilla lähetettyihin tiedusteluihin muutaman päivän sisällä. Hakemusten ja ilmoitusten käsittelyaika on noin neljä viikkoa.

Jätehuoltoon liittymisessä palvelee Lakeuden Etappi Oy

Jätehuoltoon liittyminen, kimppa-astiasopimukset, tiedustelut jäteastioiden ja asumislietteiden tyhjennysaikatauluista, jäteastian koon muutokset, osoite- ja nimimuutokset sekä laskutukseen  liittyvät asiat (muu kuin maksumuistutukset jätelaskusta) voit hoitaa suoraan Lakeuden Etappi Oy:n asiakaspalvelun kautta, puh. 06 421 4900, asiakaspalvelu@etappi.com tai omaetappi.com -palvelussa.