Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaIlmajoki-opiston julkinen tiedote 1.4.-30.4.2021

Ilmajoki-opiston julkinen tiedote 1.4.-30.4.2021

ILMAJOKI-OPISTO                                                                    TIEDOTE        1.4.2021

 

Ilmajoki-opiston opetus 1.4.-30.4.2021 jatkuu pienemmissä ryhmissä pääsääntöisesti lähiopetuksena. Isommat ryhmät toteutuvat erityisjärjestelyin turvallisuus- ja hygienianäkökohdat huomioiden joko jaettuna kahteen ryhmään, hybridiopetuksena (osa etänä ja osa läsnä) tai etäopetuksena. Kurssilaisia tiedotetaan vain muutoksista tekstiviestein. Ilmajoki-opistolla valmistaudutaan myös laajemman etäopetuksen mahdollisuuteen ja siihen siirtymiseen tarvittaessa. Päätös lähiopetuksen jatkamisesta on linjassa muiden lähialueen kansalaisopistojen toiminnan kanssa. Jos tilanne muuttuu, siitä tiedotetaan.
Lakisääteiset palvelut turvataan Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti, eli kuntouttava työtoiminta jatkuu normaalisti.
Musiikkiopistossa, kuvataidekoulussa, käsityökoulussa, tanssikoulussa, näytelmäryhmissä ja muussa lasten ja nuorten (alaikäiset) harrastustoiminnassa pienryhmät jatkuvat turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia noudattaen. Päättötöiden teko turvataan taiteen perusopetuksessa. Musiikkiopiston yksilöopetus jatkuu.
Opettajat ilmoittavat, jos yksityistunneilla etäopetukseen siirtyminen on mahdollista ja jos opetuksessa siirrytään isompiin tiloihin.
Yleisötilaisuuksia ei järjestetä, kaikki yleisötilaisuudet perutaan / siirretään.

Turvallisuutta lisäävät ohjeet kursseille tuloon:
• pese kädet ennen tunnille tuloa tai käytä käsidesiä
• pidä turvaetäisyydet
• maskisuositus on voimassa, jos et voi pitää turvavälejä

Lasten harrastustoiminnassa huomioidaan, että aikuiset eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa.