Hyppää sisältöön

Muut palvelut

Digimesta

Voit muuttaa VHS -videonauhoja DVD-levylle. LP-levyjen ja C-kasettien musiikkia tai puhetta digitaaliseen muotoon sekä skannata valokuvia ja diakuvia. Ajan voit varata kirjaston neuvonnasta puh. 044 419 1360.

Harrastusvälineiden lainaus

Lainattavissa on kahvakuulia, lumikengät 3kpl, tasapainolauta, nilkka- ja rannepainoja, käsipainoja ja kävelysauvoja.

Kahviautomaatti

Lehtienlukusalissa asiakkaita palvelee kahviautomaatti. Juomavalikoimissa on erilaisia kahvilajeja, kaakaoita ja teetä. Juomat maksavat euron/kuppi. Seuraa näytön ohjeita ja nauti kuppi kuumaa!

Kaukopalvelu

Aineistoa voidaan tarvittaessa tilata muista Eepos-kirjastoista. Seutuvaraus maksaa 2 euroa/laina. Voit varata muiden kuntien aineistoa eepos.finna.fi –verkkokirjaston kautta. Aineistokuljetukset kerran viikossa. Jos julkaisua ei löydy Eepos-kirjastoista, aineisto voidaan tilata kaukolainana muualta. Kaukolainat maksavat 7 euroa/laina kotimaasta, 10 euroa/laina Pohjoismaista ja 20 euroa/laina muualta Euroopasta. Kopioista veloitamme lähettäjäkirjaston määräämän maksun.

Cineast-elokuvapalvelu

Cineastin  elokuvavalikoima on ulottuvillasi täysin ilmaiseksi. Cineast -elokuvapalveluun kirjautuminen vaatii kirjastokortin numeron sekä pin-koodin toimiakseen.

Asiat jotka on hyvä tietää:

  • 4 lainaa per asiakas per kuukausi.
  • Lainarajat nollataan jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä.
  • Sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa lainaamasi elokuva niin monta kertaa kuin haluat. Sivusto myös muistaa missä kohtaa katsominen on lopetettu, joten voit helposti jatkaa katsomista siitä mihin jäit.
  • Lainatut elokuvat palautuvat automaattisesti lainausajan loputtua.
  • Cineastiin lisätään uutta sisältöä joka viikko.
  • Cineast sovellus on tarjolla: App Store (iPhone, iPad, Apple TV) ja Google Play (Android-laitteet)
  • Erillisen Cineast-tilin luominen ei ole pakollista, mutta se helpottaa palvelun käyttöä.

Kopiointi

Voit kopioda ja tulostaa omaa aineistoasi henkilökunnan olessa paikalla. Hinta kopiosta/tulosteesta A3 tai A4 kokoisena on mustavalkoinen 0,10€ ja värillisenä 0,50€.

Langaton verkko

Kirjastossa voit käyttää langatonta nettiyhteyttä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat henkilökunnalta.

Lp-levyjen kuuntelu

Aikuisten osastolla on Lp-levyjen kuuntelupiste, jossa voi kuunnella Lp-levyjä kuulokkeilla. Tule kokemaan nostalginen hetki vinyylilevyjen parissa. Valittavanasi on n.800 lp-levyn kokoelma.

Tietokoneet

Kirjastossa on kaksi tietokonetta joista toinen tietokone yli 18-vuotiaiden käyttöön. Kirjaudu koneille kirjastokortin tunnuksella ja PIN-tunnuksella. Vapaana oleville koneille voit kirjautua ilman ajanvarausta.


 

Ilmajoen kunnankirjasto

Museopolku 1
60800 Ilmajoki

ilmajoen.kirjasto@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Kirjasto

Kirjastoauto

Somekanavat

Facebook

Instagram