Muut palvelut

Digimesta

Voit muuttaa VHS -videonauhoja DVD-levylle. LP-levyjen ja C-kasettien musiikkia tai puhetta digitaaliseen muotoon sekä skannata valokuvia ja diakuvia. Ajan voit varata kirjaston neuvonnasta puh. 044 419 1360.

Harrastusvälineiden lainaus

Lainattavissa on kahvakuulia, tasapainolauta, nilkka- ja rannepainoja, käsipainoja ja kävelysauvoja.

Ipadit

Kirjastossa on lainattavissa iPad-tabletteja, joita voi käyttää kirjaston tiloissa. IPadeja lainataan kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva kirjastokortti. Laitteiden käyttöaika on kaksi tuntia kerrallaan. Niitä ei lainata kotiin.

Kahviautomaatti

Lehtienlukusalissa asiakkaita palvelee kahviautomaatti. Juomavalikoimissa on erilaisia kahvilajeja, kaakaoita ja teetä. Juomat maksavat euron/kuppi. Seuraa näytön ohjeita ja nauti kuppi kuumaa!

Kaukopalvelu

Aineistoa voidaan tarvittaessa tilata muista Eepos-kirjastoista. Seutuvaraus maksaa 2 euroa/laina. Voit varata muiden kuntien aineistoa eepos.finna.fi –verkkokirjaston kautta. Aineistokuljetukset kerran viikossa. Jos julkaisua ei löydy Eepos-kirjastoista, aineisto voidaan tilata kaukolainana muualta. Kaukolainat maksavat 5 euroa/laina kotimaasta, 10 euroa/laina Pohjoismaista ja 20 euroa/laina muualta Euroopasta. Kopioista veloitamme lähettäjäkirjaston määräämän maksun.

Kirjastokino 

Kirjastokinon kasvava valikoima on ulottuvillasi täysin ilmaiseksi. Katsele elokuvia, sarjoja, harrastevideoita ja muuta sisältö rajattomasti. Kirjastokino  -palveluun kirjautuminen vaatii kirjastokortin numeron sekä pin-koodin toimiakseen tai kysy lisää kirjaston henkilökunnalta.

Kopiointi

Voit kopioda ja tulostaa omaa aineistoasi henkilökunnan olessa paikalla. Hinta kopiosta/tulosteesta A3 tai A4 kokoisena on mustavalkoinen 0,10€ ja värillisenä 0,50€.

Langaton verkko

Kirjastossa voit käyttää langatonta nettiyhteyttä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat henkilökunnalta.

Lp-levyjen kuuntelu

Aikuisten osastolla on Lp-levyjen kuuntelupiste, jossa voi kuunnella Lp-levyjä kuulokkeilla. Tule kokemaan nostalginen hetki vinyylilevyjen parissa. Valittavanasi on n.800 lp-levyn kokoelma.

Tietokoneet

Kirjastossa on kolme tietokonetta ilman ikärajaa ja yksi tietokone yli 18-vuotiaiden käyttöön. Kirjaudu koneille kirjastokortin tunnuksella ja PIN-tunnuksella. Vapaana oleville koneille voit kirjautua ilman ajanvarausta.

Ajankohtaista

Ajankohtaiset18.6.2021
Tänä vuonna reitiltä löytyy runsaasti ohjelmaa erityisesti lapsille.
Ajankohtaiset9.6.2021
Kirjaston poikkeavat aukioloajat 28.6-8.8
Ajankohtaiset12.5.2021
Kirjaston poikkeava aukiolo 13.5-16.5
Ajankohtaiset30.4.2021
Omatoimikirjaston yhteyksissä katkoksia.
Ajankohtaiset2.2.2021
Lisäksi kirjastossa suositellaan noudatettavan korkeintaan 20 hengen rajaa ja kasvomaskin käyttöä.

 

Ilmajoen kunnankirjasto

Museopolku 1
60800 Ilmajoki

ilmajoen.kirjasto@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Kirjasto

Kirjastoauto

Somekanavat

Facebook