EtusivuHarrasta ja viihdyIlmajoki Harrastaa

Ilmajoki Harrastaa

Ilmajoki Harrastaa on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä koululaisten eriarvoistumista,
ulkopuolelle jäämistä, lisätä hyvinvointia sekä mahdollistaa maksuton ja mieluisa harrastus koulupäivän yhteyteen.

Pilotointi toteutettiin Ahonkylän koululla keväällä 2021. Tavoitteena oli kehittää vakiintunut toimintatapa harrastamisen mahdollistamiselle, sekä laajentaa toiminta tulevaisuudessa kaikille Ilmajoen kunnan peruskouluille.

Syksyllä 2021 alkoi hankkeen toinen aalto (1.8.2021 – 3.6.2022) ja toimintaa järjestettiin säännöllisesti 11 alakoulussa ja yhdessä yläkoulussa. Toiminta on jatkunut myös lukuvuonna 2022-2023. Lisätietoa järjestettävistä harrastuksista löytyy koulukohtaisten harrastustarjottimien alta.

Lukuvuoden 2023-2024 harrastustoimintaa suunnitellaan parhaillaan. Koulukohtaiset harrastustarjottimet päivitetään elokuun aikana. Pysykäähän siis kuulolla!

Tavoitteena on juurruttaa Suomen mallista pysyvä toimintatapa Ilmajoen kunnassa.

Hankkeen harrastustoiminnan koordinaattorina toimii Mattias Poutanen. Harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Mattiakseen kuka vain. Myös Whatsapp toimii!

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Ilmajoki Harrastaa mallin kehittämiseen. Kaikki palaute risuineen ja ruusuineen on ensiarvoisen tärkeää. Kuulemme mielellämme rakentavaa palautetta lapsilta, nuorilta ja vanhemmilta siitä, mikä mallissa on toiminut ja mikä ei. Palautetta voit antaa sähköisesti.

Yhteystiedot

Ilkantie 18
60800 Ilmajoki
Kunnantalo
2. kerros

etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi

Harrastustoiminnan tietopaketti

Tietopakettiin on koottu Ilmajoella toimivia harrastustoiminnan järjestäjiä.

Poutanen Mattias

harrastustoiminnan koordinaattori

Instagram

Ilmajoki harrastaa