Hyppää sisältöön

Tilaa Ilmajoen historiateos

Ilmajoki 1935-1995

Ilmajokea käsittävä 3. historiateos käsittää Ilmajoen kunnan, seurakunnan ja alueen historian viime sotien alta EU-aikaan (1935-1995). Teoksen ovat kirjoittaneet  FM, tohtorikoulutettava Jaakko Mäntylä ja dosentti, tutkimusjohtaja Sulevi Riukulehto Helsingin yliopiston Ruralia- instituutista. Avustajina ovat olleet myös Teppo Ylitalo, Annina Pihlajamäki, Pekka Rousu, Emma Åkerman ja Antti Luoma.

Tekijät ovat nostaneet Ilmajoen lähihistorian kiinnostavimpia teemoja  lähempään tarkasteluun, kuten sota-aikojen tapahtumat kotirintamalla, itsenäisen Santavuoren kuntahanke, Ilmajoen maisemanmuutos, Vesi-Sepon tarina sekä seurakunnallisten työmuotojen kehittyminen Ilmajoella.

Teoksen hinta on 40 €/kpl ja seuraavat 30 €/kpl,  kun kysymyksessä on sama ostaja.

Ilmajoen pitäjä (1934)

Ilmajoen historiasta on aiemmin valmistunut kaksi osaa:  Niilo Liakan kirjoittama Ilmajoen pitäjä (1934) ja Aulis J. Alasen Ilmajoki vuoden 1809 jälkeen (1953). Liakan Ilmajoen pitäjä -teoksesta on tehty näköispainos vuonna 1986. Näköispainokseen on lisätty Jaakko Sarvelan laatimat Kanta-Ilmajoen talonhaltijaluettelo ja torppariluettelot talojen sijaintikarttoineen.

Teoksen hinta on 10 € /kirja.

Tilaus

Molempia teoksia on saatavilla kunnantalon neuvonnasta käteismaksulla sekä alla olevalla tilauslomakkeella, jolloin tilaus lähetetään postitse (postikulut 1-2 kirjalle kotimaahan 15,90 €). Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Avaa tilauslomake

Lisätietoja

Teini Leena

toimistosihteeri

puhelinvaihde ja neuvonta