Hyppää sisältöön
EtusivuAsuminen ja ympäristöRuokapalvelut, puhtauspalvelut ja kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistötoimen tehtävänä on ylläpitää kunnan kiinteistöjä ja turvata niiden käytettävyys huolto-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimin. Kiinteistöjen taloudellista käyttöä kehitetään käyttäjien ja hoitohenkilöstön kanssa yhteistyössä.

Kiinteistöjen hoidon rationalisoinnilla tehostetaan kiinteistöjen käyttöä, parannetaan taloudellisuutta ja vähennetään kiinteistöjen käyttömenoja.

 

Kiinteistöpalvelujen yhteystiedot

Juupaluoma Anssi

kiinteistömestari

Hakoniemi Juha

ylläpitoinsinööri

Ruokapalvelut

Tavoitteenamme on valmistaa asiakkaillemme ammattitaidolla ravitsemussuositusten mukaista ja maukasta ruokaa ottaen huomioon taloudellisuuden ja tuoteturvallisuuden.

Ruokapalveluiden henkilökunta koostuu noin 35 ammattilaisesta, jotka työskentelevät 22 keittiössä eri puolilla kuntaamme. Keittiöistä 9 sijaitsee päiväkodeissa, 12 kouluissa, 1 kunnantalolla.

Keittiöistämme valmistuskeittiöitä on 6, muut keittiöt ovat palvelukeittiöitä, joihin lounas kuljetetaan valmiina. Lounaan lisäksi valmistamme asiakkaiden tarpeen mukaan aamu-ja välipalat, päivälliset sekä erilaiset tilaustarjoilut.

Erityisruokavaliot

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailevilla tulee olla esittää lääkärintodistus tarvittavasta erityisruokavaliosta. Erityisruokavalion tietoja tulee päivittää tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa.

Mikäli erityisruokavalion tarve päättyy, tulee siitäkin ilmoittaa keittiölle välittömästi.

Ruokalistat

Ilmajoen ruokapalvelut suunnittelee koko ruokapalveluiden yhteisen ruokalistan huomioiden eri ikäiset asiakkaat vauvasta aikuiseen asiakkaaseen saakka.

Anna palautetta

Toivomme, että aterioita koskeva palaute annetaan aina suoraan valmistavalle/tarjoavalle keittiölle. Palautetta voi kuitenkin antaa myös ruokapalvelupäällikön kautta, sähköpostiosoitteella pirjo.sivula@ilmajoki.fi tai

Sivula Pirjo

ruokapalvelupäällikkö

Puhtauspalvelut

Puhtauspalvelujen tavoitteena on tuottaa kunnan kiinteistöille keskitetysti ammattimaista ja hinnaltaan kilpailukykyistä puhtauspalvelua niin, että kiinteistöjen käyttäjät voivat toimia puhtaassa, terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Puhtauspalveluita tuotetaan päiväkodeille, kouluille, leirikeskukselle, Ilkanradin kaikille toimijoille, kunnantalolle, paloasemalle, jätevedenpuhdistamolle, Virkistysuimala Poreelle, Ilmajoki-Hallille, nuorisotiloille, tekniselle varikolle, rakennuskulttuurikeskus Herralalle, kansalaisopiston tiloille ja ostopalveluna Kurikan ympäristöterveyspalveluille: kunnan eläinlääkärin ja terveystarkastajien tilat.

Puhtauspalvelujen yhteystiedot

Haapala Henna

puhtauspalveluesimies

Kiinteistöpalvelun yhteystiedot

Juupaluoma Anssi

kiinteistömestari

Hakoniemi Juha

ylläpitoinsinööri

Ruokapalvelun yhteystiedot

Sivula Pirjo

ruokapalvelupäällikkö

Siivouspalvelun yhteystiedot

Haapala Henna

puhtauspalveluesimies