Ilmakuva Neirosta

Vapaat tontit Neirossa Ilmajoella

Neiron alue on maatalousvaltainen, teiden varsille nauhamaisesti sijoittuva tiivis kyläyhteisö.  Asutus muodostuu omakotitaloista. Luonnonläheinen Neiro kuuluu Ilmajoen itäiseen alueeseen, joka on sijainniltaan loistava sekä Seinäjokeen että Ilmajokeen nähden. Ilmajoen keskustaan ajaa 10 minuutissa (10 km), Seinäjoen keskustaan 16 minuutissa (14 km) ja Rovekseen 12 minuutissa (14 km).

Palvelut

Tonteilta on noin kilometrin matka Neiron päiväkodille ja koululle, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä. Pojanluomalla toimii myös seurakuntatalo lasten päiväkerhoineen. Kirjastoauto kulkee kaksi kertaa viikossa.

Harrastusmahdollisuudet

Kylältä löytyy muun muassa seurantalo, urheilukenttä, koulun liikuntasali, tenniskenttä sekä valaistu pururata. Kylän erikoisuus on kansainvälinen laulukoulu.

Rakennuspaikkoja

Rakentamiseen osoitettu alue sijaitsee Kontiotien koillispuolella. Neiron alue on suunniteltu kylämäiseksi siten, että lähes jokaiseen tonttiin kuuluu metsäaluetta tuomaan väljyyttä ja antamaan omaa reviiriä asukkaille. Tontit ovat isoja. Koko vaihtelee 3 986 neliöstä 12 646 neliöön (keskimäärin 7 400 m2). Hintahaitari on 15 186–30 174 € (keskimäärin 22 000 €).

Ilmajoki on hyvä paikka kun perhe kasvaa!

Tonttitiedustelut

Suvanto Sonja

projektipäällikkö/kiinteistösihteeri

Ajankohtaista

Asuminen ja ympäristö9.7.2020
Palvelemme asiakkaita jälleen maanantaina 27.7. Mukavaa kesää!
Ajankohtaiset18.6.2020
Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta Ilmajoen kunnan tonttirintamalla on ollut ennätysvilkasta.
Ajankohtaiset6.3.2020
Vielä löytyy vapaita tontteja uusilta alueiltamme Ahonkylän Aurinkoniitystä, Keskustan Laidunalueelta ja Neirosta.