Hyppää sisältöön
EtusivuAsuminen ja ympäristöVuokra-asunnotVanhusten ja vammaisten asuminen

Vanhusten asunnot

Hopiarati, Kivenhakkaajantie 31

Kohteessa on tavallista rivitaloasumista vanhuksille. Pääratissa entinen ruokailutila toimii kokoontumisena asukkaille erinäisiä tapahtumia varten ja samasta paikasta löytyy kotihoidon yksikkö, jossa on toimisto- ja palvelutilat. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakasohjauskeskuksesta voi selvittää ja tilata kotiin palveluja tarpeen mukaan.

Hakemukset toimitetaan: Ilmajoen kunta, Isännöintitoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki tai sähköpostilla asunto- ja isännöintitoimiston kohdassa mainittuun osoitteeseen.

Vanhusten palveluasunnot

Könninkoto (Homesojankuja 14) ja Niittykoti (Homesojankuja 8) ja Kotokartano (Könnintie 34 A) ovat palveluasuntoja vanhuksille. Näissä päivystävät hoitajat ympäri vuorokauden ja asukkailla on oma huone ja pesutilat, muut tilat ovat yhteisiä. Ruokailu tapahtuu keskitetysti yhteisessä tilassa.

Asunnon ja palveluiden hakeminen tapahtuu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kautta (asiakasohjausyksikkö).

Onnenkoti, Vehnätie 4

Onnenkodissa on palveluasuntoja vammaisille. Hoitajilla on päivystys ympärivuorokautisesti ja asukkailla on oma huone sekä pesuhuone, muut tilat ovat yhteisiä. Ruokailu tapahtuu keskitetysti yhteisessä tilassa.

Asunnon hakeminen tapahtuu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kautta (asiakasohjausyksikkö).

Asunto- ja isännöintitoimisto

Ilkantie 18
60800 Ilmajoki

ilmajoenpalvelutalosaatio@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Kangastupa Noora

isännöitsijä

Metsälä Taija

vs. toimistosihteeri