miehet soittavat haitaria

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa kuntalaisille monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia muun muassa musiikin, kielten, kädentaitojen, taiteen ja liikunnan parissa. Ilmajoki-opistossa opiskelee 5 000 kurssilaista vuosittain. Opetuspisteitä on useita eri puolilla Ilmajokea.

 

Ilmajoki-opiston kevätnäyttely 2020

 

Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautuminen alkaa ma 26.8.2019 tasan klo 16.30 sähköisesti netissä, henkilökohtaisesti Ilmajoki-opiston toimistolla klo 16.30–18.00 tai puhelimitse 044 419 1370 klo 16.30–18.00 jatkuen tämän jälkeen arkisin toimiston aukioloaikoina.

Ilmoittautuessasi tarvitset kurssin koodin ja henkilötietosi. Tietosi tallennetaan kurssien ja ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokantaan, Hellewiin (lue tietosuojaseloste).

Huomioi seuraavat asiat, kun ilmoittaudut!

  1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun, joka laskutetaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkamista toimistoon tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta laskutamme koko opintomaksun. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus.
  2. Kurssimaksuja ei palauteta. Pyynnöstä annettava opiskelutodistus maksaa 5 €/lukuvuosi.
  3. Kurssimaksu laskutetaan lähtökohtaisesti täytenä. Opiskelijasta riippumattomista syistä yhden peruuntuneen opetuskerran tunnit lukukaudessa jätetään korvaamatta.
  4. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.
  5. Opintovälineet ja -materiaalin (myös kopiot) opiskelijat maksavat itse.
  6. Seuraaviin ryhmiin jatkuva ilmoittautuminen toimistoon, kuvataide,- käsityö- ja tanssikoulu, lasten ja aikuisten piano, yksinlaulu ja kelloryhmä. Ensimmäisellä kerralla ryhmän alkaessa ilmoittautuvat edellä mainituissa ryhmissä lukuvuonna 2018-19 mukana olleet. Mahdollisesti vapautuville paikoille otetaan uusia opiskelijoita jonosta.
  7. Kansalaisopiston lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti viikolla 38. Syysloma on viikolla 42 ja hiihtoloma viikolla 9. Kiirastorstaina ei ole opetusta.

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum setelit, Tyky kuntoseteli+ ja ePassin, joita vastaanotetaan vain toimistossa, alkaen 27.8.2019. Maksu, seteleillä tai sähköisesti, on suoritettava viimeistään kurssin alkamispäivänä. Setelien on oltava voimassa kurssin alkamisvuonna 31.12. asti. Mikäli setelit eivät kata koko opintomaksua, laskutamme vähintään 10 €/kurssi. Missään olosuhteissa emme palauta rahaa kulttuuriseteleistä. Jos opisto peruu kurssin, joka on maksettu näillä kohdennetuilla seteleillä, maksun voi siirtää meneillään olevan lukuvuoden toiselle kurssille.

Ilmajoen kansalaisopisto toimii yhteistyössä Ystävänkorttitoiminnan kanssa. Ystävänkortti mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsyn kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin Ilmajoen kansalaisopiston kursseille ja luennoille.

Ilmajoen kunta on tapaturmavakuuttanut opiston ilmajokelaiset opiskelijat opiston järjestämissä kokoontumisissa.

Ilmajoki-opisto

Ilkantie 17
60800 Ilmajoki

ilmajoki-opisto@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Pienimäki Paula

toimistonhoitaja

Goman Seppo

rehtori

Neirola Anita

iltavahtimestari

Toimiston aukioloajat

Ma–Pe klo 13–15

Iltavahtimestari

Ma–To klo 17.30–19

Ajankohtaista

Ajankohtaiset7.5.2020
Ilmajoki-opiston kevätnäyttely 2020 on esillä opiston kuvagalleriassa.
Ajankohtaiset6.5.2020
Musiikkiopiston opetus jatkuu etäopetuksena lukukauden loppuun saakka. Kansalaisopiston lähiopetus keskeytetty luk...