miehet soittavat haitaria

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa kuntalaisille monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia muun muassa musiikin, kielten, kädentaitojen, taiteen ja liikunnan parissa. Ilmajoki-opistossa opiskelee 5 000 kurssilaista vuosittain. Opetuspisteitä on useita eri puolilla Ilmajokea.

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautuminen alkaa ma 30.8.2021 klo 16.30
sähköisesti netissä tai puhelimitse 044 4191 370 tai paikan päällä klo 16.30- 18.00 jatkuen tämän jälkeen arkisin toimiston aukioloaikoina.

Ilmoittautuessasi tarvitset kurssin koodin ja henkilötietosi. Tietosi tallennetaan kurssien ja ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokantaan, HelleWiin (lue tietosujaseloste).

Huomioi seuraavat asiat kun ilmoittaudut!
1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun, joka laskutetaan.
Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua toimistoon tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta laskutamme koko opintomaksun. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus.
2. Kurssimaksuja ei palauteta. Pyynnöstä annettava opiskelutodistus maksaa 5 € / lukuvuosi.
3. Kurssimaksu laskutetaan lähtökohtaisesti täytenä. Opiskelijasta riippumattomista syistä peruuntuneen yhden opetuskerran tunnit lukukaudessa jätetään korvaamatta.
4. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.
5. Opintovälineet ja -materiaalin (myös kopiot) opiskelijat maksavat itse.
6. Jatkuva ilmoittautuminen toimistoon, opiston seuraaviin ryhmiin on: lasten ja nuorten kuvataide – käsityö- ja tanssikoulu, lasten ja aikuisten piano, yksinlaulu ja kelloryhmä. Ensimmäisellä kerralla ryhmän alkaessa ilmoittautuvat edellä mainituissa ryhmissä lukuvuonna 2020-2021 mukana olleet. Mahdollisesti vapautuville paikoille otetaan uusia opiskelijoita jonosta.
7. Kansalaisopiston lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti viikolla 37-38. Syysloma on viikolla 42 ja hiihtoloma viikolla 9. Kiirastorstaina ei ole opetusta.

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum setelit, Tyky kuntoseteli+ ja ePassin, joita vastaanotetaan vain toimistossa, alkaen 31.8.2021. Maksu, seteleillä tai sähköisesti, on suoritettava viimeistään kurssin alkamispäivänä. Opistolla ei ole kortinlukijaa. Setelien on oltava voimassa kurssin alkamisvuonna 31.12. asti. Mikäli setelit eivät kata koko opintomaksua, laskutamme vähintään 10 €/ kurssi. Missään olosuhteissa emme palauta rahaa kulttuuriseteleistä. Jos opisto peruu kurssin, joka on maksettu näillä kohdennetuilla seteleillä, maksun voi siirtää meneillään olevan lukuvuoden toiselle kurssille.

SmartumPay-mobiilimaksu: Kirjoita maksaessasi viestikenttään kurssin nimi ja koodi. Lähetä etänä suoritetun maksun kuitti osoitteeseen Ilmajoki-opisto@ilmajoki.fi, jotta saamme maksun kohdistetuksi juuri Sinulle ja haluamallesi kurssille. Voit suorittaa maksun myös asioidessasi toimistollamme, jolloin näytät kuittisi puhelimesi näytöltä.

Ilmajoen kansalaisopisto toimii yhteistyössä Ystävänkorttitoiminnan kanssa. Ystävänkortti mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsyn kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin Ilmajoen kansalaisopiston kursseille ja luennoille.

Ilmajoen kunta on tapaturmavakuuttanut opiston ilmajokelaiset opiskelijat opiston järjestämissä kokoontumisissa.

Opintoseteliavustusta ei jaeta syksyllä 2021. Opintoseteliavustus kohdennetaan pääosin syksylle 2021 kohderyhmän maksuttomiin kursseihin.

Ilmajoki-opisto

Ilkantie 17
60800 Ilmajoki

ilmajoki-opisto@ilmajoki.fi

etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Ilmonen Minni

Ilmajoki-opiston rehtori

Kulttuuritoimi

Pienimäki Paula

toimistonhoitaja

Neirola Anita

iltavahtimestari / Ilmajoki-opisto koulunkäynninohjaaja / Jaakko Ilkan koulu

Kivimäki Tuula

taiteen perusopetus ja tekstiilityö / Ilmajoki-opisto

Palomäki Timo

tekninen työ / Ilmajoki-opisto

Viertola Taina

siivooja

Ilkanrati

Toimiston aukioloajat

Ma–Pe klo 13–15

Iltavahtimestari

Ma–To klo 17.30–19

Ajankohtaista

Ajankohtaiset20.10.2021
Ilmajoki-opiston toimisto suljettu 21.-22.10.2021.
Ajankohtaiset20.10.2021
Opinto-oppaan painamisen jälkeen tulleita uusia kursseja
Ajankohtaiset14.10.2021
Opinto-oppaan painamisen jälkeen tulleita muutoksia:
Ajankohtaiset8.10.2021
Tilaa netistä tai hae omasi kunnantalon infosta.