miehet soittavat haitaria

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa kuntalaisille monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia muun muassa musiikin, kielten, kädentaitojen, taiteen ja liikunnan parissa. Ilmajoki-opistossa opiskelee 5 000 kurssilaista vuosittain. Opetuspisteitä on useita eri puolilla Ilmajokea.

 

Ilmajoki-opiston kevätnäyttely 2020

 

Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautuminen alkaa ma 24.8.2020 tasan klo 16.30
sähköisesti netissä  tai puhelimitse 044 4191 370 klo 16.30- 18.00 jatkuen tämän jälkeen arkisin toimiston aukiolo-aikoina.

Ilmoittautuessasi tarvitset kurssin koodin ja henkilötietosi.
Tietosi tallennetaan kurssien ja ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokantaan, Hellewiin (lue tietosuojaseloste).

Huomioi seuraavat asiat kun ilmoittaudut!

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun, joka laskutetaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkamista toimistoon tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta laskutamme koko opintomaksun. Kurssille
tulematta jättäminen ei ole peruutus.
2. Kurssimaksuja ei palauteta. Pyynnöstä annettava opiskelutodistus maksaa 5 €/lukuvuosi.
3. Kurssimaksu laskutetaan lähtökohtaisesti täytenä. Opiskelijasta riippumattomista syistä yhden peruuntuneen opetuskerran tunnit lukukaudessa jätetään korvaamatta.
4. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.
5. Opintovälineet ja -materiaalin (myös kopiot) opiskelijat maksavat itse.
6. Seuraaviin ryhmiin jatkuva ilmoittautuminen toimistoon: lasten ja nuorten kuvataide,- käsityö- ja tanssikoulu,  lasten ja aikuisten piano, yksinlaulu  ja kelloryhmä. Ensimmäisellä kerralla ryhmän alkaessa ilmoittautuvat edellä mainituissa ryhmissä lukuvuonna 2019- 20 mukana olleet. Mahdollisesti vapautuville paikoille otetaan uusia opiskelijoita jonosta.
7. Kansalaisopiston lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti viikolla 37. Syysloma on viikolla 42 ja hiihtoloma viikolla 9. Kiirastorstaina ei ole opetusta.

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum setelit, Tyky kuntoseteli+ ja ePassin, joita vastaanotetaan vain toimistossa, alkaen 25.8.2020. Maksu, seteleillä tai sähköisesti, on suoritettava viimeistään kurssin alkamispäivänä. Opistolla ei ole kortinlukijaa. Setelien on oltava voimassa kurssin alkamisvuonna 31.12. asti. Mikäli setelit eivät kata koko opintomaksua, laskutamme vähintään 10 €/kurssi. Missään olosuhteissa emme palauta rahaa kulttuuriseteleistä. Jos opisto peruu kurssin, joka on maksettu näillä kohdennetuilla seteleillä, maksun voi siirtää meneillään olevan lukuvuoden toiselle kurssille.

Ilmajoen kansalaisopisto toimii yhteistyössä Ystävänkorttitoiminnan kanssa. Ystävänkortti mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsyn kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin Ilmajoen kansalaisopiston kursseille ja luennoille.

Ilmajoen kunta on tapaturmavakuuttanut opiston ilmajokelaiset opiskelijat opiston järjestämissä kokoontumisissa.

Opintoseteliavustusta ei jaeta syksyllä 2020.  Opintoseteliavustus kohdennetaan pääosin keväälle 2021 kohderyhmien maksuttomiin kursseihin.

Ilmajoki-opisto

Ilkantie 17
60800 Ilmajoki

ilmajoki-opisto@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Pienimäki Paula

toimistonhoitaja

Neirola Anita

iltavahtimestari

Toimiston aukioloajat

Ma–Pe klo 13–15

Iltavahtimestari

Ma–To klo 17.30–19

Ajankohtaista

Ajankohtaiset4.8.2020
Ilmajoki-opiston opinto-opas jaetaan koteihin 13.8.2020.
Ajankohtaiset12.6.2020
Ilmajoen suosituimpien kesätapahtumien joukkoon noussut kulttuuripyöräily järjestään poikkeusmenettelyin.
Ajankohtaiset7.5.2020
Ilmajoki-opiston kevätnäyttely 2020 on esillä opiston kuvagalleriassa.