Hyppää sisältöön

Virkistysuimala Poreen järjestyssäännöt

 1. Yksi uintilippu oikeuttaa enintään kahden tunnin oleskeluun uimahallin tiloissa.
 2. Oman turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi asiakkaan tulee noudattaa tämän järjestyssäännön lisäksi hallissa olevia opasteita, hallin henkilökunnan antamia lisäohjeita sekä hallin asiakkaille tarkoitettuja kirjallisia toimintaohjeita.
 3. Alle 8-vuotiaat lapset saavat käyttää uimahallia vain aikuisen huoltajan seurassa sekä koululais- tai opetusryhmissä vain vastaavan opettajan/ohjaajan valvonnassa.
 4. Jokainen asiakas käyttää uimahallia omalla vastuullaan, ja jokainen on itse vastuussa omien vaatteiden sekä muiden esineiden säilymisestä uimahallin tiloissa.
 5. Tarttuvia tauteja, kuten esim. jalkasientä tai silmätulehdusta potevien henkilöiden tulee välttää uimahallissa käyntiä.
 6. Tupakointi, alkoholin ja huumeiden käyttö on kielletty, myös päihtyneenä tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena esiintyminen on kielletty.
 7. Liukastumisvaaran vuoksi puku-, pesu-, sauna- ja allastiloissa juokseminen on kielletty.
 8. Särkyvien lasiesineiden sekä purukumin vienti puku-, pesu-, sauna- ja allastiloihin on kielletty.
 9. Pesuhuoneeseen saa viedä mukanaan ainoastaan uimapuvun, pyyhkeet ja hygieniatarvikkeet.
 10. Ennen saunaan ja altaaseen menoa on peseydyttävä ilman uimapukua. Hygieniasyistä hiuksetkin on huuhdeltava tai käytettävä uimalakkia. Pitkät hiukset on sidottava kiinni.
 11. Saunassa käydään ilman uimapukua ja käytetään laudeliinaa.
 12. Kaikkien uimareiden, myös pikkulasten tulee allastiloissa käyttää uimiseen tarkoitettua uimapukua – shortsit eivät ole uimapuku.
 13. Altaaseen hyppääminen on sallittua ainoastaan ison altaan lähtökorokkeelta. Hallin henkilökunnalla on oikeus antaa tarvittaessa asiassa lisäohjeita ja määrätä rajoituksia.
 14. Ratoja erottavilla köysillä ei saa istua, eikä seistä.
 15. Allastiloista on poistuttava viimeistään 30 minuuttia ennen uimahallin sulkeutumista. Pesu- ja pukuhuonetiloista on poistuttava viimeistään 10 minuuttia ennen uimahallin sulkeutumista.
 16. Hallista lähtiessä palautetaan pukukaapin avain sekä vuokratut välineet.

Sellaiset henkilöt, jotka eivät noudata näitä järjestyssääntöjä ja/tai henkilökunnan antamia ohjeita, voidaan poistaa uimahallista ja antaa lisäksi määräaikainen uimahallin käyttökielto.

Mikäli uimahallin asiakas aiheuttaa vaurioita hallin irtaimistolle tai kiinteistölle, hänen on korvattava aiheuttamansa vahinko.

Virkistysuimala Pore

Urheilutie 2
60800 Ilmajoki

Yhteystiedot

Ilmajoki-halli

Ilmajoki-hallin kahvio/kassa

Somekanavat

Facebook