EtusivuHarrasta ja viihdyKalajaisten leirikeskus

Kalajaisten leirikeskus

Ilmajoen kunta vuokraa Kalajaisten leirikeskusta vuodeksi kerrallaan (+ optio jatkovuodesta).  Ensisijaisesti toivotaan, että Kalajaisiin saataisiin lapsiin, nuoriin ja matkailuun liittyvää toimintaa. Vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen kunta ei vuokraa tiloja kolmansille osapuolille, vaan ohjaa tiedustelut uudelle päävuokralaiselle.

Tiloissa on uudistettu laitoskeittiö. Huoneita on 12 ja vuodepaikkoja yhteensä 52. Lisäksi rantasauna, jossa kaksi erillistä saunatilaa.

Tilat vuokrataan tarjousten perusteella

Jätä tarjouksesi (€/kk) kalenterivuoden käsittävästä vuokrauksesta 15.4.2021 mennessä klo 16 osoitteeseen rami.mattila@ilmajoki.fi. Ilmajoen kunnalla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Vuokra ei sisällä sähkö- tai vesikustannuksia

Rakennus on sähkölämmitteinen. Vuokralaiselta peritään sähkö- ja vesikustannukset käyttöpäiviltä toiminnasta aiheutuneen kulutuksen mukaan sisälten osuuden kiinteistä maksuista. Esimerkkikustannus: sähkökustannus kesäaikaan 30 €/vrk ja talviaikaan 60 €/vrk. Kulutus voi vaihdella huomattavasti ulkolämpötilojen ja käytön mukaan.

Toiminnasta aiheutuneista kiinteistöhuollon lisäkustannuksista vastaa vuokralainen (esim. lumenluonti).

Tilojen esittely perjantaina 26.3.2021 klo 15–16 ja maanantaina 29.3.2021 klo 15–16

Tervetuloa tutustumaan! Ilmoittaudu ennakkoon Rami Mattila, puh. 044 419 1210. Esittely järjestetään mikäli saadaan vähintään yksi ilmoittautuminen viimeistään tuntia ennen esittelyajankohtaa.

Kunta varaa mahdollisuuden käyttää tiloja omaan toimintaan kuten leirikäyttöön joinakin päivinä vuodessa

 

Yhteystiedot

Kalajaisjärventie 61340 Nopankylä

Vuokrasopimusasiat

Mattila Rami

yritysasiamies

Tilojen käyttö ja toiminnan yhteensovittaminen kunnan oman käytön kanssa

Roos Mari

nuorisosihteeri

Kiinteistötekniset kysymykset

Juupaluoma Anssi

kiinteistörakennusmestari