ilmakuva ilmajoen keskustasta

Vapaat tontit Keskustassa Ilmajoella

Keskustan alueella asukkaat asuvat maaseudun rauhassa, mutta pääsevät silti nauttimaan Ilmajoen täydestä palveluvarustuksesta. Sijainti lähellä kuusseiskaa nipistää ajoajan Seinäjoelle pienimmällään 14 minuuttiin.

Palvelut

Keskustassa on loistavat peruspalvelut. Keskustasta löytyy Herralan ja Palonkylän alakoulut, yläkoulu Jaakko Ilkka sekä lukio. Lisäksi monipuolista opetusta tarjoaa Sedu ja Etelä-Pohjanmaan opisto. Päiväkoti on vuonna 2018 valmistunut Tammikuhnala. Peuralan ja Palonkylän esikouluissa on päivähoitomahdollisuus. Ilmajoen terveyskeskus tuottaa muun muassa lääkäri- ja neuvolapalvelut sekä hammashoidon. Myös nuorisotalo sekä seurakuntatalo päiväkerhoineen palvelevat laajasti lapsiperheitä. Lisäksi kaupalliset palvelut ovat hyvät. Keskustasta löytyy muun muassa seitsemän ravintolaa, useampia päivittäistavarakauppoja sekä erikoispalveluita ja -liikkeitä.

Harrastuspaikkoja

Vertaansa vailla oleviin liikuntamahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa Ilmajoki-halli, jalkapallohalli sekä kauempaakin kävijöitä houkutteleva  Virkistysuimala Pore. Kirjasto palvelee kuntalaisia samassa rakennuksessa Ilmajoki-opiston kanssa. Oman mausteensa virkistysmahdollisuuksiin tuo keskustan läpi virtaava Kyrönjoki sekä laajalle upeaan kulttuurimaisemaan levittäytyvät reitistöt.

Rakennuspaikkoja

Keskusta-alueen vapaat tontit sijaitsevat Laidunalueen, Lauroselan, Tuoresluoman ja Napustanmäen alueilla. Tontien koko vaihtelee 1 264 neliöstä 4 560 neliöön. Hintahaitari on 4,5–12 €/neliö.

Ilmajoki on hyvä paikka kun perhe kasvaa!

Tonttitiedustelut

Suvanto Sonja

projektipäällikkö/kiinteistösihteeri

Ajankohtaista

Asuminen ja ympäristö9.7.2020
Palvelemme asiakkaita jälleen maanantaina 27.7. Mukavaa kesää!
Ajankohtaiset18.6.2020
Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta Ilmajoen kunnan tonttirintamalla on ollut ennätysvilkasta.
Ajankohtaiset6.3.2020
Vielä löytyy vapaita tontteja uusilta alueiltamme Ahonkylän Aurinkoniitystä, Keskustan Laidunalueelta ja Neirosta.