Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaIlmajoki-opiston julkinen tiedote 4.1.2021

Ilmajoki-opiston julkinen tiedote 4.1.2021

Ilmajoki-opisto seuraa tarkasti toiminnassaan Sosiaali- ja terveysministeriön, Aluehallintoviraston, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Korona –nyrkin ja Ilmajoen kunnan ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Etelä-Pohjanmaan alueellinen Korona –nyrkki toteaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin olleen kiihtymisvaiheessa 27.11.20 alkaen. Tilanne on viimeisen kolmen viikon aikana rauhoittunut, mutta halutaan ylläpitää nykyinen tilanne ja toimia ennakoivasti koko Suomen tilanne huomioiden.

Torstaista 7.1.2021 lähtien seuraavat toimenpiteet ovat voimassa Ilmajoki-opistossa 17.1.2021 saakka:

Ilmajoki-opistossa kansalaisopiston aikuisten 10 henkilön ryhmät jatkuvat turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia noudattaen. Kaikkien tätä isompien ryhmien aloittamista siirretään tapauskohtaisesti 17.1.2021 saakka. Tämän jälkeen opetus jatkuu normaalisti.

Lakisääteiset palvelut turvataan Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti, eli kuntouttava työtoiminta jatkuu normaalisti.

Musiikkiopistossa, kuvataidekoulussa, käsityökoulussa, tanssikoulussa, näytelmäryhmissä ja muussa lasten ja nuorten (alaikäiset) harrastustoiminnassa 10 henkilön ryhmät jatkuvat turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia noudattaen. Kaikkien tätä isompien ryhmien aloittamista siirretään tapauskohtaisesti 17.1.2021 saakka. Tämän jälkeen opetus jatkuu normaalisti.

Opettajat ilmoittavat, jos yksityistunneilla etäopetukseen siirtyminen on mahdollista ja jos opetuksessa siirrytään isompiin tiloihin.

Yleisötilaisuuksia ei järjestetä, kaikki yleisötilaisuudet perutaan / siirretään.

Turvallisuutta lisäävät ohjeet kursseille tuloon:
• pese kädet aina ennen tunnille tuloa tai käytä käsidesiä
• pidä turvaetäisyydet
• maskisuositus on voimassa
• yleisissä tiloissa vain pikainen asiointi, lapset haetaan vain hakuhetkellä, yleisissä tiloissa oleskelu rajattu max 10 hlöä.

Ilmajoella 4.1.2021
Minni Ilmonen
Ilmajoki-opiston rehtori