Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaErityisluokanopettajan ja erityisopettajan virat

Erityisluokanopettajan ja erityisopettajan virat

Ilmajoen kunnassa on haettavana 1.8.2020 alkaen

  • Erityisluokanopettajan (0211) virka (hakuavain 286194)

Alkusijoituspaikkana on Herralan alakoulu, jossa vastuulla on 1 – 3 luokan tupaopetus.

  • Erityisopettajan (0212) virka (hakuavain 286190)

Alkusijoituspaikkana on Neiron alakoulu, lisäksi tunteja Munakan alakoululla.

Kumpaankin virkaan katsotaan eduksi suunnittelukokemus joustavista opetusjärjestelyistä ja opettajien välisestä tiimityöskentelystä, kuten myös toiminnasta huoltajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme oppilaslähtöistä työotetta, tvt-osaamista sekä opettajakokemusta, kuten myös kokemusta haasteellisten lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Valinnassa painottuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja kehittämishalukkuus. Hakijalta toivomme aktiivista ja ratkaisukeskeistä ammatillista työotetta.

Toivomme, että laaja-alaiset erityisopettajat/erityisluokanopettajat ovat joustavasti käytettävissä kaikilla vuosiluokilla esiopetus ja samanaikaisopetus mukaan lukien. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle on laitettava sana ”Hakemus”. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Lisätietojen antajat:
Sivistysjohtaja Janne Hakala, p. 044 4191 280 tai janne.hakala@ilmajoki.fi
Herralan koulunjohtaja Jouko Liimatainen, p. 044 4191 431 tai jouko.liimatainen@ilmajoki.fi
Neiron koulunjohtaja Marja Laine, p. 044 4191 710 tai marja.laine@ilmajoki.fi
Erityisopetuskoordinaattori Heidi-Marja Hannuksela, p. 044 4191 680 tai heidi-marja.hannuksela@ilmajoki.fi