Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKoulukuraattori

Koulukuraattori

Ilmajoen sivistystoimessa on haettavana koulukuraattorin tehtävä määräaikaista täyttämistä varten ajalle 1.12.2021-31.5.2022. Tehtävässä on 50 %:n työaika ja työskentely suuntautuu alakouluille.

Koulukuraattori vastaa oppilas- ja opiskelijahuoltolaissa tarkoitetun kuraattoritoiminnan toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Työhön kuuluu yksilö- ja ryhmäohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä. Työskentelytiimiin kuuluu kolme muuta kuraattoria.

Ilmajoella on lukio, yläkoulu ja 12 alakoulua. Tähän tehtävään sisältyy viiden alakoulun kuraattorityö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän tai sosionomin koulutus tai sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sisältäen sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavan sosiaalialan tehtävästä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta 5.11.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi (työavain 390745). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Sivistysjohtaja Janne Hakala puh, 044 4191 280, janne.hakala@ilmajoki.fi ja koulukuraattori Kari Marttila puh. 044 4191 415, kari.marttila@ilmajoki.fi