Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKunnallistekniikan työntekijän toimi

Kunnallistekniikan työntekijän toimi

Haemme joukkoomme joustavaa, reipasta, oma-aloitteista, ongelmanratkaisukykyistä ja yhteistyökykyistä ammattilaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullista työotetta ja kehittymishalukkuutta.

Kunnallistekniikan työntekijän tehtävään sisältyy kunnallistekniikan vesi- ja viemärilaitoksen laitosmiehen työtehtäviä vesilaitoksella, jätevedenpuhdistamolla ja vesihuoltoverkostoissa (paineenkorotukset ja jätevedenpumppaamot). Tehtävä pitää sisällään mm. vesihuoltolaitoksen käyttö-, huolto-, kunnossapito-, raportointi- ja näytteenottotehtäviä sekä verkostojen rakentamis- ja kunnossapitotehtäviä ja kunnallistekniikan työntekijä osallistuu kunnallistekniikan päivystyksen varallaoloon.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan ammatillinen perustutkinto (esim. vesihuoltoala, talotekniikka, prosessitekniikka, mekaaninen kunnossapito tai sähkötekniikka) ja vähintään kahden vuoden työkokemus tutkintoon liittyvän alan töistä sekä vähintään B-luokan ajokortti.

Eduksi katsotaan seuraavat:
– Vesihuoltoalaan liittyvä ammattitutkinto (esim. vesilaitoksenhoitaja, puhdistamotyöntekijä tai verkostoasentaja) tai erikoisammattitutkinto
– Sähkötekniikkaan tai maanrakennusalaan liittyvä ammattitutkinto
– Ammattipätevyyskortit (vesityö, työturvallisuus, tieturva, ensiapu ja tulityö)
Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,75 tuntia/viikko) ja työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Tehtävässä on 6 kk koeaika, palkkaus on Teknisten sopimuksen (TS) mukainen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä kunnan työterveyshuollon puoltava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain: 292161) 25.5.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietojen antajat:
Tekninen johtaja Paavo Perälä, p. 044 4191 300, vs. kunnallistekniikan insinööri Jari Alatalo, p. 044 4191 318