Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaKunnanhallituksen päätösten kokoustiedote 16.11.2020

Kunnanhallituksen päätösten kokoustiedote 16.11.2020

Kokousuutiset on ennakkotiedote kunnanhallituksen kokouksen päätöksistä. Lopullinen ja käsittelyvaiheittainen pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivulla välittömästi tarkastamisen jälkeen. Kokouksen esityslista on luettavissa esityslistojen julkaisusivulta.

§ 279 Västilän koulun väistötilat
Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi toteutetun tarjouskilpailun Västilän koulun väistötiloista sekä päivitetyt suunnitelmat ja kustannusarviot tiloista.
Kunnanhallitus päätti, että väistötilat sijoitetaan Västilän koulun alueelle. Pohjaesityksenä oli esittelijän kokouksessa tekemä esitys väistötilojen sijoittamisesta Koskenkorvan koululle. Suoritetussa äänestyksessä kunnanhallituksen jäsen Salme Hautalan esitys väistötilojen sijoittamisesta Västilän koulun alueelle sai 6 ääntä ja pohjaesitys 5 ääntä.

Moduulit toimittaa Expandia Moduulit Oy.

Koskenkorvalla sijaitsevan Västikotin kiinteistön käyttöä esikoululaisten tilaksi selvitetään. Kiinteistöllä on aikaisemmin toiminut väliaikainen päiväkoti ja vanhusten palveluyksikkö.

§ 280 Kunnanvirasto pidetään suljettuna jouluviikolla, jouluaattoa ja joulupäivää  edeltävinä päivinä 21. – 23.12.2020

§ 278 Investoinnit ja rakentamisohjelma
Kunnanhallitus aloitti investointi ja rakentamisohjelman 2021 – 2025 käsittelyn. Käsittelyä jatketaan tulevissa kokouksissa.