Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaLastensuojelun sosiaalityöntekijä

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä

Haemme kuntaamme
Lastensuojelun sosiaalityöntekijää

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää. Työryhmä täydentyy elokuussa johtavalla sosiaalityöntekijällä. Työ alkaa 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuudet kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on toimitettava ennen viran vastaanottamista Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka kelpoisuuden omaavalle työntekijälle on 3.479 €/kk, TVA on tehty.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 294677) tiistaihin 2.6.2020 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää sähköpostilla leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Lisätietoja antaa:
Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai sähköpostilla tytti.luoto@ilmajoki.fi

http://www.ilmajoki.fi