Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaLastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle 1.10.2020 – 31.3.2021

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle 1.10.2020 – 31.3.2021

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointi/lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja perheiden palveluita. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä. Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kolme kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka kelpoisuuden omaavalle työntekijälle on 3.522,20 €/kk, TVA on tehty. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset tulee lähettää keskiviikkoon 7.10.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 313919) tai osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus ”Sosiaalityöntekijä”. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja
johtava sosiaalityöntekijä Minna Savioja, puh 044 4191 252 tai minna.savioja@ilmajoki.fi

http://www.ilmajoki.fi