Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaHuutokaupataan Ujaisten koulun lisämaa Munakassa

Huutokaupataan Ujaisten koulun lisämaa Munakassa

Huutokaupattavana on Ilmajoen kunnan Munakassa omistama tila 145-426-3-112 Ujaisten koulun lisämaa.

Tilan rekisteröity pinta-ala on 3725m2 ja kartalta mitattuna noin 3702 m2.

Osoite kohtelle on Munakantie 412b. Tilalla sijaitsee 1929 rakennettu rakennus, jossa on toiminut neuvola.

Tässä nyt mahdollisuus omaan kivaan tilaan maaseudun rauhassa.

Kohteeseen voi käydä tutustumassa itsenäisesti.  Myynti-ilmoitukseen huutokaupat.com -sivulle pääset suoraan tästä linkistä.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen. Kirjalliset tarjoukset tulee toimittaa 30.6.2020 kello 15.00 mennessä osoitteeseen – Ilmajoen kunta/ kirjaamo, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kirjalliset tarjoukset voidaan jättää myös osoitteeseen kirjaamo@ilmajoki.fi.Tarjous voidaan tehdä kirjallisesti minimikorotuksella tiettyyn rajaan saakka tai kertatarjouksella haluttuun summaan – tulee ilmetä tarjouksesta.

Lisätiedot vs. Kaavoitusjohtaja Tapio Mäntymaa, p. 0444191338

Myyntiehdot
Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Kauppahinta määräytyy huutokaupan perusteella. Kauppahinnan hyväksyy ja myyntipäätöksen tekee kunnanhallitus huutokaupan jälkeen heinä-elokuussa 2020. Kaupat on solmittava myyntipäätöksen lainvoimaistuttua erikseen sovittavana ajankohtana.

Ostaja vastaa kaupan varainsiirtoverosta (4%) ja kaupanvahvistajan palkkiosta (120 euroa).

Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.