Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaSellon viemää -iltakonsertti 24.4. klo 18 Ilmajoen kunnantalolla

Sellon viemää -iltakonsertti 24.4. klo 18 Ilmajoen kunnantalolla

Tervetuloa klassisen ja elokuvamusiikin tunnelmiin! Vapaa pääsy.

Seeli Toivio on sellisti, sähkösellisti, oopperalaulaja ja musiikin tohtori. Hän soittaa konsertissa vanhaa klassista musiikkia Bachista Merikantoon sekä uudempaa musiikkia rokista teknoon ja elokuvamusiikkiin. Konsertissa kuullaan 1810-luvulla tehdyn akustisen sellon lisäksi myös uudempaa sähköselloa vuodelta 2013. Musiikin lomassa Seeli kertoo soittimistaan.

Konsertti kestää noin 1h 15min, ja siinä kuullaan paljon elokuvamusiikkia, muun muassa Tuulen viemää, Mission Impossible, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean, Star Wars, Jurassic Park, Enrio Moriconea sekä monta muuta tuttua teemaa. Mukana konsertissa on leffamusiikin lisäksi myös klassista selloa ja laulua, Bachista Merikantoon. Sellojen ilta, jossa soivat Toivion yli 200-vuotias akustinen vanha sello, sekä uusi, moderni Yamaha-sähkösello. Ja tietenkin siis myös laulu.

Seeli Toivio on monipuolinen muusikko. Hän valmistui musiikin tohtoriksi Sibelius Akatemiasta ja ylsi muun muassa Toivo Kuula -laulukilpailun finaaliin sekä voitti erikoispalkinnon. Toivio on esiintynyt ympäri maailmaa sellistinä ja laulajana muun muassa New Yorkin Carnegie Hallissa, Wienin Musikvereinissa ja Lontoon Queen Elizabeth Hallissa, Keski-Euroopassa laajasti sekä Aasiassa. Oopperadebyyttinsä hän teki Wagnerin Erdan roolissa. Seeli Toivio myös säveltää ja sovittaa sekä tekee esimerkiksi koneteknoa.

Konsertissa myynnissä artistin cd-levyjä: kortit, käteinen ja MobilePay käyvät maksuvälineinä.
Konsertin järjestää Ilmajoen kulttuuritoimi.

www.seelitoivio.com