Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaToimistosihteeri sivistysosastolle

Toimistosihteeri sivistysosastolle

Toimistosihteeri työskentelee osana sivistyspalveluiden toimistotiimiä mahdollistaen Ilmajoen laadukkaat vapaa-aika- ja koulupalvelut. Tehtävässä vaaditaan palveluhenkistä työskentelyotetta ja kykyä aktiiviseen vuorovaikutukseen työyhteisön sisällä ja asiakastyössä.

Tehtäväkokonaisuus muodostuu liikunta- ja nuorisopalvelujen asiakaspalvelusta ja tukitehtävistä, kuten kokousten valmistelusta, laskutuksesta, raportoinnista ja viestinnästä monipuolisin keinoin. Koulupalvelujen työtehtäviin sisältyy koulunkäynninohjaajien, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajien työajan hallintaa tukevat tehtävät sekä muita koulutoimiston valmistelutehtäviä. Lisäksi tehtävään sisältyy Kalajaisjärven leiri- ja kurssikeskuksen asiakaspalvelutehtävät.

Työn hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja ms-office ohjelmistojen hyvää hallintaa. Eduksi katsotaan kokemus asiakirja- ja työajanhallinnasta sekä muista tähän tehtäväkokonaisuuteen kuuluvista tehtävistä.

Arvostamme iloista ja positiivista asennetta, halua työskennellä osana tiimiä, sekä kykyä kehittyä työn mukana. Tehtävässä onnistumista tukee oma-aloitteisuus, pitkäjänteisyys ja kyky tarkkaan työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on merkonomin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus edellä mainituista työtehtävistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 330028). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, liikuntatoimisto, PL 23, 60801  Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemukset 11.1.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietojen antajat:

Lisätietoja antavat liikunta- ja vapaa-aikakoordinaattori Tuomas Viitasaari puh. 044 419 1297, sähköposti tuomas.viitasaari@ilmajoki.fi ja sivistysjohtaja Janne Hakala puh. 044 419 1280, sähköposti janne.hakala@ilmajoki.fi.