Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaUrheilijastipendit ja SM-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Urheilijastipendit ja SM-mitalistit sekä pitäjän paras urheilija

Ilmajoen kunnan liikuntapalvelut julistaa haettavaksi harkinnanvaraiset stipendit. Stipendit on tarkoitettu sarjoissa 16 v – yleinen kilpaileville ilmajokelaisille urheilijoille, joilla on kuluneelta kaudelta vähintään virallinen maajoukkuetason edustus. Lisäksi tulee ilmoittaa vastaavat tiedot myös alle 16-vuotiaista sekä veteraanisarjojen urheilijoista. Heidät palkitaan stipendin sijasta esinepalkinnolla.

Lisäksi palkitaan kaikki vuonna 2022 jotakin Ilmajokelaista urheiluseuraa edustaneet SM-mitalistit. Myös ulkopaikkakuntalaisia urheiluseuroja edustaneet, mutta Ilmajoen kunnassa kirjoilla olevat SM-mitalin saavuttaneet henkilöt, joiden harrastamaa lajia ei ole minkään Ilmajokelaisen urheiluseuran ohjelmassa palkitaan. Palkitsemisen edellytys on, että SM-mitali on saavutettu Suomen Olympiakomitean alaisen lajiliiton virallisessa SM-kilpailussa.

Lisäksi pyydetään esityksiä Pitäjän parhaaksi urheilijaksi. Asiaa koskevat vapaamuotoiset ehdotukset tulee toimittaa liikuntatoimistoon 8.12.2023 klo 12 mennessä.

Stipendihakemukset sekä SM-mitalistien tiedot ilmoitetaan sähköisillä lomakkeilla:

Paperisia lomakkeita on saatavissa liikuntatoimistosta tai Ilmajoki-hallilta. Paperiset lomakkeet tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen marko.kivimaki@ilmajoki.fi tai postitse Ilmajoen kunta, liikuntatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki maanantaihin 8.12.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja asiasta saa liikuntatoimistosta, sähköpostitse marko.kivimaki@ilmajoki.fi tai puh. 044 4191297.

Ilmajoella 16.11.2023

Liikuntapalvelut