Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaHinnoittelun taito koulutus 31.5. klo 18-20

Hinnoittelun taito koulutus 31.5. klo 18-20

Hinnoittelun taito

31.05.2022 18.00 – 20.00

Hinnalla on suuri vaikutus yrityksesi tulokseen. Vedätkö hinnan hihasta vai käytätkö samaa hintaa kuin kilpailijasi? Jos näin on, niin tule mukaan!

Hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden merkittävin yksittäinen tekijä. Hinnan määrittelyssä tulee huomioida aina yrityksen omat luvut, markkinahinnan käyttäminen ei aina tuo haluttua tulosta. Hinnan tulee kuitenkin olla sellainen, että asiakas on valmis maksamaan siitä. Hintaa voi toki nostaa korkeammaksi erilaisin erilaistumiskeinoin, mutta se onkin sitten jo toisen illan aihe.

Käymme läpi hinnoitteluillan aikana mm. mitä asioita pitää ottaa huomioon, kun hinnoitellaan, miten alennukset ja hinnan nosto vaikuttavat myyntikatteeseen ja sitä kautta kannattavuuteen, miten hintakilpailuun tulisi suhtautua. Entä laskun teko, miten teet sellaisen laskun, joka on selkeä ja asiakkaalle miellyttävämpi käsitellä.

Aiheesta on puhumassa käytännönläheisesti koskenkorvalainen Jussi-Pekka Kurikka, joka toimii Kurikan kaupungilla yritysasiamiehenä.

Tervetuloa sekä ilmajokiset että kurikkalaiset yrittäjät! Voit osallistua myös Teams-yhteydellä.  

Paikka: Yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14, KURIKKA.

Ilmoittautuminen viimeistään 27.5.2022:  https://link.webropol.com/s/hinnoitteluntaito

Somepajat

Jos olet kiinnostunut paneutumaan tarkemmin yrityksesi verkkonäkyvyyteen, pohtimaan somea tai muuta markkinointiin liittyvää, niin tule somepajaan!

Tämä on etenkin sinulle, jos tuntuu, että et pääse oikein sinuiksi kaikkien some- ja verkkomarkinoinnin kanssa. Tule hyvin matalalalla kynnyksellä, haasteesi voi olla ihan pieni tai sitten siompi, katsomme asioita yrityksesi lähtökohdista. Iilmoittaudu somepajaan täällä, josta voit valita itsellesi sopivan ajan.

https://link.webropol.com/s/ilmajokisomepaja

NOUSU jatkaa vielä syksyllä vuoden loppuun asti. Kiitos kaikille tähän astisista osallistumisista.

Jos sinulla on mielessäsi joku aihe, johon arvelisit muillakin olevan kiinnostusta, niin vinkkaa minulle. Ehkä voimme suunnitella aihetta syksyn ohjelmistoon.

 

Tilaisuudet järjestää NOUSU-Osaamisella uuteen nousuun -hanke. NOUSUa rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR, Ilmajoen kunta ja Kurikan kaupunki