Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaIlmajoki-opiston tiedote 3.12.2020

Ilmajoki-opiston tiedote 3.12.2020

Ilmajoki-opisto seuraa tarkasti toiminnassaan Sosiaali- ja terveysministeriön, Aluehallintoviraston, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Korona –nyrkin  ja Ilmajoen kunnan ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on todennut Etelä-Pohjanmaan koronatilanteen olevan kiihtymisvaiheessa.

Perjantaista 4.12.2020 lähtien seuraavat toimenpiteet ovat voimassa Ilmajoki-opistossa 23.12.2020 saakka:

  • Ilmajoki-opistossa kansalaisopiston aikuisten alle 10 henkilön ryhmät (9 kurssilaista + opettaja) jatkuvat turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia noudattaen. Kaikki tätä isommat ryhmät perutaan tai siirretään tapauskohtaisesti 23.12.20 saakka.
  • Lakisääteiset palvelut turvataan Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti, eli kuntouttava työtoiminta jatkuu normaalisti.
  • Musiikkiopistossa, kuvataidekoulussa, käsityökoulussa, tanssikoulussa, näytelmäryhmissä ja muussa lasten ja nuorten (alaikäiset) harrastustoiminnassa alle 20 henkilön opetus (19 opiskelijaa + opettaja) jatkuu turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia noudattaen.

Opettajat ilmoittavat, jos yksityistunneilla etäopetukseen siirtyminen on mahdollista ja jos opetuksessa siirrytään isompiin tiloihin.

Yleisötilaisuuksia ei järjestetä, kaikki yleisötilaisuudet perutaan / siirretään.

Turvallisuutta lisäävät ohjeet kursseille tuloon:

  • pese kädet ennen tunnille tuloa tai käytä käsidesiä
  • pidä turvaetäisyydet
  • maskisuositus on voimassa, jos et voi pitää turvavälejä
  • yleisissä tiloissa vain pikainen asiointi, lapset haetaan vain hakuhetkellä, yleisissä tiloissa oleskelu rajattu max 10 hlöä.

 

Ilmajoella 3.12.2020

Minni Ilmonen
Ilmajoki-opiston rehtori
minni.ilmonen@ilmajoki.fi