Hyppää sisältöön
EtusivuAjankohtaistaHaemme kuntaamme lastensuojelun sosiaalityöntekijää

Haemme kuntaamme lastensuojelun sosiaalityöntekijää

Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisissa lasten ja perheiden palveluissa. Lastensuojelussa ja perhesosiaalityössä meillä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä kaksi lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää. Työryhmä täydentyy elokuussa johtavalla sosiaalityöntekijällä. Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lapsi- ja perhepalveluissa on käytössä systeemisen lastensuojelun työskentelymalli ja olemme mukana valtakunnallisissa systeemisen lastensuojelun Syty-kehittämishankkeessa sekä Kysy ja kuuntele -hankkeessa.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat lastensuojelutarpeen selvittäminen, lapsi- ja perhekohtainen lastensuojelu sekä toimiminen erilaisissa moniammatillisissa työryhmissä. Edellytämme Sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijöille on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme toimivan työyhteisön tuen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuudet kehittää lastensuojelutyötä. Painotamme lastensuojelutyössä parityöskentelyä ja lapsilähtöisten menetelmien käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka kelpoisuuden omaavalle työntekijälle on 3.479 €/kk, TVA on tehty.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 30.4.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 288045) tai osoitteella Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki, kuoreen tunnus ”Sosiaalityöntekijä”. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen leila.korpilahti@ilmajoki.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa:
Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai tytti.luoto@ilmajoki.fi