Hyppää sisältöön

Munakan päiväkoti

Munakan uusi 45-paikkainen päiväkoti valmistui muuttovalmiiksi maaliskuussa 2022. Päiväkoti sijaitsee Munakan alakoulun läheisyydessä.

Päiväkodissa toimii kolme ryhmää; Iso-oravat, Maaoravat ja Liito-oravat. Iso-oravat on esiopetus ja viisivuotiaiden ryhmä. Maaoravat ja Liito-oravat ovat 1-4-vuotiaiden lasten ryhmiä. Päiväkoti palvelee klo 7-17 välillä tai perheiden tarpeiden mukaisesti 6-18 välillä.

Päiväkodin piha-aluetta reunustavat pellot ja metsät antavat loistavan mahdollisuuden kokea luontoelämyksiä ja vuodenaikojen muutosten seuraamista.

Munakan kyläläisten kesken vallitseva hyvä henki näkyy myös päiväkodin arjessa. Päiväkotimme on lasten hoitopaikkojen lisäksi yksi vanhempien kohtaamispaikka. Kasvattajien ja vanhempien välinen yhteistyö on päiväkodissamme avointa ja vastavuoroista. Munakassa toimii myös aktiivinen vanhempainyhdistys johon kuuluu vanhempia päiväkodista sekä koulusta.

Päiväkodissamme työskentelee päiväkotityöntekijä, joka loihtii meille aamuisin maailman parhaan puuron ja iltapäivisin kodinomaisia välipaloja. Hän pitää huolen myös siitä, että päiväkotimme pysyy puhtaana. Ruoka meille valmistetaan lähellä olevassa pienessä Munakan koulussa.

Päiväkodissa järjestetään esiopetusta ja esiopetus toimii tiiviissä yhteistyössä Munakan koulun kanssa luoden näin lapselle hyvän ja turvallisen oppimispolun.

Pidämme arvossa lapsen osallisuutta sekä toiminnan suunnittelussa, että itse toiminnan toteutuksessa. Syli, leikki, yhdessä kokeminen, oppiminen ja asioiden tutkiminen ovat meille tärkeitä hetkiä joka päivä, hassuttelua unohtamatta.

Ryhmät

Munakan päiväkoti Liito-oravat

Munakan päiväkoti Iso-oravat

Munakan päiväkoti Maaoravat

Munakan päiväkoti

Halkonevantie 14
60450 Ilmajoki

etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi

Yhteystiedot

Luukkainen Sanna

vastaava varhaiskasvatuksen opettaja